Tuesday, July 3, 2012

Google Glasses ξανά!

Έχουμε ξαναγράψει για τα περίφημα γυαλιά της google. Τώρα επανέρχεται η google με αυτό το βιντεάκι που είναι από μία εκδήλωση παρουσίασης των νέων "google glasses"!

Google Project Glass
Οι developers μπορούν να το προπαραγγείλουν με 1500 δολάρια
Ένα από τα σημαντικά highlights του Google I/O 2012 είναι και η παρουσίαση του Google Project Glass, ενός νέου τρόπου να βιώνει κανείς το wearable computing. Οι τυχεροί developers που παρευρέθηκαν εκεί έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τα γυαλιά σε τιμή 1.500 δολαρίων (δεν είναι λίγα, αλλά και η τεχνολογία είναι σούπερ!).
Στην εκδήλωση έγινε με εντυπωσιακό τρόπο η παρουσίαση των νέων γυαλιών, καθώς αλεξιπτωτιστές που φορούσαν τα γυαλιά έπεσαν από τον ουρανό και προσγειώθηκαν στο χώρο όπου γινόταν το Google I/O 2012. Το μοντέλο που μπορούν να προπαραγγείλουν οι ενδιαφερόμενοι ονομάζεται Explorer Edition και δεν είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που θα κυκλοφορήσει στην αγορά, ενώ θα ξεκινήσει να στέλνεται του χρόνου.

Update: Σε δηλώσεις που έκανε στο πρακτορείο Bloomberg ο Sergey Brin, συνιδρυτής της Google, κατέστη σαφές ότι τα γυαλιά θα είναι εμπορικά διαθέσιμα στο ευρύ κοινό στις αρχές του 2014, «λιγότερο από 12 μήνες μετά από τη διάθεση του μοντέλου προπαραγωγής στους developers», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε τι τιμή άραγε;
Πηγή: techblog

No comments:

Post a Comment